Chipleader Marketing Portfolio

We zijn trots op wat we maken en onze klanten ook. Dat zorgt voor een uitgebreide en mooie portfolio die we graag met jou delen. Van internationale webshops tot de bakker op de hoek, we zijn er voor iedereen en leveren precies wat jij wil. Om het overzichtelijk te houden staat hier een deel van ons werk. Wil je meer werk van ons zien of heb je vragen?

Websites gebouwd

Webshops gebouwd

Growth Marketing Strategieën uitgevoerd

Designs gemaakt

Websites

Inspalife

Iedereen wil graag energie besparen en het milieu helpen. Maar alles uitzoeken is niet iedereens hobby en daarom is Inspalife er. Inspalife biedt jou energie bespaar advies, pakketten en groene producten. Nu weet je zeker dat je het maximale uit jouw energiebesparing haalt. Je verdient er geld mee en helpt het milieu tegelijk. Onze toekomst is groen, dus waarom niet vandaag beginnen?

Inspalife = Energie besparen

Robert Ritsema Verzekeringen & Hypotheken

Een onafhankelijk assurantiekantoor waarbij altijd een onafhankelijk en passend advies wordt gegeven aan hun klanten. Klantcontact en professionele begeleiding staan bij hen hoog in het vaandel. Zij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Service met een glimlach

Zeegelaar Schilderwerken

Zeegelaar Schilderwerken is een ambachtelijk en veelzijdig schildersbedrijf in Amsterdam. Ze staan voor de beste service, kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Deel je ambacht | Inspireer | Verandering

Gans Fotografie

De getalenteerde fotograaf Maikel Gans maakt met zijn bedrijf Gans Fotografie de meest prachtige foto’s van natuur, trouwerijen, auto’s, grote festivals en mensen. Hij verzorgt ook fotoreportages en persoonlijke fotoshoots.

Passie voor foto’s

Toon Hermans Huis Dronten

Het Toon Hermans Huis Dronten is er voor mensen met kanker of die kanker hebben gehad, hun naasten en nabestaanden. Het huis biedt allerlei mogelijkheden om tot rust te komen, lotgenoten te ontmoeten, informatie te krijgen of iets aangenaams voor uzelf te doen.

THHD | Inloophuis dat open is over kanker

Webshops

Supracabra.com

Een zeer unieke internationale webshop: We love fun, unique, crazy and epic products. Every day we scour the earth to find the best. These products are cooler than the other side of your pillow. We love what we sell, service is our passion and 50% of profits go to charity.

Supracabra | Fun your life

Nunet.nl

Een zeer uitgebreide affiliate webshop. Het internet is geweldig maar soms ben je uren aan het zoeken naar de beste deal, leukste cadeaus of advies. Je wilt nu vinden wat je zoekt en daarom is er Nunet. Nunet staat vol met leuke producten, cadeaus, uitjes, kortingen en tips over van alles. Zij zoeken en jij hoeft alleen maar uit te kiezen.

Nunet = Leuke dingen

Waspcam

Een grote internationale webshop in 3 talen van de officiële Waspcam Dealer in Europa. In Amerika, Canada en Australië is de WASPcam een groot succes en nu is het eindelijk verkrijgbaar in Europa. Het topmodel, de WASPcam Gideon, bevat een uniek horloge met een geïntegreerde afstandsbediening en Live View Display: meteen live zien wat je filmt. Ook kan je ermee eenvoudig opnames starten en stoppen en foto’s maken.

Logo’s, design en meer

Word de Chipleader van jouw branche

Maak een gratis creatieve afspraak

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Tot dan :)!

Word de Chipleader van jouw branche is een mooie metafoor voor dat jij de leider en trendzetter van jouw branche wordt. De term Chipleader komt vanuit poker en is degene die de meeste chips heeft aan tafel of in een toernooi.