Webshop

Een webshop beginnen en laten bouwen is een ontzettend leuk en spannende onderneming. Door meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij complete webshops bouwen, onderhouden en succesvol maken. We bieden we jou een volledige service. We begeleiden je tijdens het hele proces en we vieren samen je eerste verkoop.

Samen realiseren we jouw webshop online.

Webshop bouwen vanuit de gebruiker

De ervaring van je klant op je webshop is uiteindelijk het belangrijkst. Chipleader bouwt jouw webshop vanuit het oogpunt van de klant. Wij zorgen voor een goede klantervaring. Als je klant een goede en soepele ervaring heeft verkoop je meer en sneller.

Hoe maken we jouw webshop succesvol?

We maken je webshop

Door meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat jouw webshop er overal prachtig uitziet, perfect werkt en je bent binnen 2 weken online.

2. We kiezen samen het juiste Hosting & Service pakket

Chipleader biedt je een supersnelle website met 24/7 stabiele +99% uptime SSD Hosting. Je website is altijd online, snel en bereikbaar voor iedereen. 365 dagen per jaar beheren wij jouw website, zodat je daar zelf geen zorgen om hebt. 

3. We kiezen samen een krachtige Growth Marketing strategie

We kiezen samen welke marketing onderdelen nodig zijn voor jouw groei en maken voor jouw bedrijf de perfecte marketing mix.

Webshop portfolio

Een greep van uit onze uitgebreide portfolio:

 

Supracabra.com

Een zeer unieke internationale webshop: We love fun, unique, crazy and epic products. Every day we scour the earth to find the best. These products are cooler than the other side of your pillow. We love what we sell, service is our passion and 50% of profits go to charity.

Supracabra | Fun your life

Nunet.nl

Een zeer uitgebreide affiliate webshop. Het internet is geweldig maar soms ben je uren aan het zoeken naar de beste deal, leukste cadeaus of advies. Je wilt nu vinden wat je zoekt en daarom is er Nunet. Nunet staat vol met leuke producten, cadeaus, uitjes, kortingen en tips over van alles. Zij zoeken en jij hoeft alleen maar uit te kiezen.

Nunet = Leuke dingen

Waspcam

Een grote internationale webshop in 3 talen van de officiële Waspcam Dealer in Europa. In Amerika, Canada en Australië is de WASPcam een groot succes en nu is het eindelijk verkrijgbaar in Europa. Het topmodel, de WASPcam Gideon, bevat een uniek horloge met een geïntegreerde afstandsbediening en Live View Display: meteen live zien wat je filmt. Ook kan je ermee eenvoudig opnames starten en stoppen en foto’s maken.

Word de Chipleader van jouw branche

Maak een gratis creatieve afspraak

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We hebben een rekensommetje toegevoegd om spam te voorkomen.

Tot dan :)!

15 + 12 =

Word de Chipleader van jouw branche is een mooie metafoor voor dat jij de leider en trendzetter van jouw branche wordt. De term Chipleader komt vanuit poker en is degene die de meeste chips heeft aan tafel of in een toernooi.