Growth Marketing

Word de Chipleader in jouw branche.

Growth Marketing is de nieuwste en efficiëntste vorm van marketing. We combineren alle marketing mogelijkheden in 1 dynamisch groeiplan. We kiezen samen welke onderdelen voor jouw groei nodig zijn en maken voor jouw bedrijf de perfecte marketing mix.

Where intuition meets data

Growth Marketing heeft 1 doel: duurzame groei voor jouw organisatie. Wij testen onze marketing plannen met data zodat het jou echt wat oplevert op korte en op lange termijn.

Perfecte Growth Marketingmix menukaart

De perfecte Growth Marketingmix is de beste strategische combinatie van marketingonderdelen om doelgroepen te bereiken en een bedrijf te laten groeien. We gaan samen kijken welke mix van marketingonderdelen nodig zijn voor jouw groei. Alles is mogelijk. Je kan kiezen uit een combinatie van:

SEO & Content optimalisatie

Beter gevonden worden en hoger in Google. We optimaliseren je hele website door en zorgen dat elke pagina geoptimaliseerd is voor alle zoekmachines.

Teksten schrijven

Professionele teksten slim laten (her)schrijven. Wij (her)schrijven je teksten en zo zijn je teksten altijd perfect geoptimaliseerd voor je lezer, en alle zoekmachines.

SEA

Adverteren in Google. Wil je direct in de hoogste Google resultaten staan? Wij maken voor jou slimme advertenties. Zo krijg je direct meer bezoekers.

CRO: Conversie optimalisatie

Meer conversie op je website. Je krijgt van ons inzicht in het gedrag en de wensen van je bezoekers en zorgen dat er geen conversiedrempels zijn. 

Social Media Marketing

Bereik je doelgroep. SMM is een uitstekende manier om relatief goedkoop een groot publiek te bereiken. Wij zetten samen met jou een complete en succesvolle strategie op. Dit op elke Social Media platvorm naar keus.

Linkbuilding

Meer goede links naar je website.
Linkbuilding is één van krachtigste manieren om de populariteit van jouw website te verhogen = betere posities in Google. Wij zorgen voor sterke backlinks zodat jouw website in populariteit stijgt.

Fotografie & video

Professionele presentatie.
Goede foto’s maken het verschil. Wil je graag een professionele foto’s voor op je website, bedrijfsvideo, of ander beeldmateriaal? Onze fotograaf zorgt ervoor dat je bedrijf professionaliteit uitstraalt.

E-mail Marketing

Email Marketing is de succesvolste manier om je klanten te bereiken en conversie te maken. Wil je graag dat je bezoekers zich kunnen inschrijven voor je nieuwsbrief? Wij bouwen een effectief nieuwsbrief systeem in jouw website. 

Chipleader Marketing 3 stappenplan

Door meer dan 10 jaar ervaring hebben we een geslaagd 3 stappenplan ontwikkeld waarmee we een succesvol Growth Marketing Strategie voor je op gaan zetten. De creatieve afspraak, strategie ontwikkeling en presentatie zijn helemaal gratis en vrijblijvend.

Creatieve afspraak

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We beantwoorden graag al je vragen en we komen graag langs voor een vrijblijvend creatief gesprek.

Tijdens een creatief gesprek gaan we met elkaar om tafel om jouw mogelijkheden, wensen en doelen te bespreken. Dit zijn altijd leuke gesprekken waar creativiteit en ideeën volop omhoog komen.

In het slechtste geval ben je een ervaring en een goed advies rijker. Neem hier contact met ons op.

Strategie ontwikkelen
Na ons creatief gesprek weten we beiden wat we je doelen zijn. Binnen een week maken we een uitgebreid op maat gemaakt Growth Marketing Strategie voor jou.
Strategie presentatie
We maken een tweede afspraak waarbij wij aan jou je Growth Marketing Strategie presenteren. We gaan samen kijken of alles klopt en er eventueel nog aanpassingen moeten gedaan worden.

Growth Marketing pakketten

We maken voor jou op maat een Growth Marketing Strategie voor je. Dit is meestal en jaarplan waar precies in is uitgestippeld hoe we je bedrijf gaan laten groeien. Elke maand gaan we voor jou aan de slag om je bedrijf te laten groeien. Wil je meer dan 7 uur per maand? Dan krijg je elke maand korting op je pakket van ons.

Word de Chipleader in jouw branche

Klaar om je bedrijf te laten groeien?

Maak gratis creatieve afspraak maken of stel je vragen. We helpen je graag verder.
Neem contact met ons op