Growth Marketing

Word de Chipleader in jouw branche.

Growth Marketing is de efficiëntste vorm van marketing. We combineren alle marketing mogelijkheden in 1 dynamisch groeiplan. We kiezen samen welke onderdelen nodig zijn voor jouw groei en maken de perfecte marketing mix.

Where intuition meets data

Growth Marketing heeft 1 doel: duurzame groei voor jouw organisatie. Wij testen onze marketing plannen altijd met data zodat het jou echt wat oplevert.

Growth Marketingmix menukaart

Een Growth Marketingmix is de slimste strategische combinatie van marketingonderdelen om je bedrijf te laten groeien. We gaan samen kijken welke mix nodig is voor jouw groei. Alles is mogelijk. Je kan kiezen uit een combinatie van:

SEO

Beter gevonden worden en hoger in Google. We controleren je hele website en zorgen dat elke pagina geoptimaliseerd is voor alle zoekmachines.

Teksten schrijven

Professionele teksten slim laten (her)schrijven. Wij (her)schrijven je teksten en zo zijn je pagina’s altijd perfect geoptimaliseerd voor je lezer en alle zoekmachines.

Linkbuilding

Meer goede links naar je website. Linkbuilding is één van krachtigste manieren om de populariteit van jouw website te verhogen = betere posities in Google. 

CRO: Conversie optimalisatie

Meer conversie op je website. Je krijgt van ons inzicht in het gedrag en de wensen van je bezoekers en we zorgen dat er geen conversiedrempels zijn. 

SEA

Adverteren in Google. Wil je direct in de hoogste Google resultaten staan? Wij maken voor jou slimme advertenties. Zo krijg je direct meer bezoekers.

Social Media Marketing

Bereik je doelgroep. SMM is een uitstekende manier om relatief goedkoop een groot publiek te bereiken. Wij zetten samen met jou een complete en succesvolle strategie op.

E-mail Marketing

E-mail Marketing is nog steeds de succesvolste manier om je klanten te bereiken en conversie te maken. Wij zetten samen met jou een goed E-mail Marketing plan op.

Fotografie & video

Goede foto’s maken het verschil. Onze fotograaf komt langs op je locatie en zorgt ervoor dat je bedrijf professionaliteit uitstraalt en beter naar voren komt. 

Chipleader Marketing 3 stappenplan

Door meer dan 10 jaar ervaring hebben we een geslaagd 3 stappenplan ontwikkeld waarmee we een succesvol Growth Marketing Strategie voor je op gaan zetten. De creatieve afspraak, strategie ontwikkeling en presentatie zijn helemaal gratis en vrijblijvend.

Creatieve afspraak

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We beantwoorden graag al je vragen en we komen graag langs voor een vrijblijvend creatief gesprek.

Tijdens een creatief gesprek gaan we met elkaar om tafel om jouw mogelijkheden, wensen en doelen te bespreken. Dit zijn altijd leuke gesprekken waar creativiteit en ideeën volop omhoog komen.

Neem hier contact met ons op.

Strategie ontwikkelen

Na ons creatief gesprek weten we beiden wat we je doelen zijn. Wij gaan terug naar kantoor en ontwerpen een op maat gemaakt Growth Marketing Strategie voor jullie. Dit is een jaarplan met alle noodzakelijke activiteiten om jullie bedrijf te laten groeien.

Strategie presentatie

We maken een tweede afspraak waarbij wij jouw Growth Marketing Strategie presenteren. Dit zijn altijd leuke presentaties om bij te wonen. Na de presentatie kunnen jullie kijken of wij wat voor jullie kunnen betekenen.

Uit onze ervaring blijkt dat deze speciale Growth Marketing Strategieën bedrijven erg veel oplevert. En als jullie het echt niks vinden, even goede vrienden. In het slechtste geval ben je een leuke ervaring en een goed advies rijker.

Dus wat houdt je tegen? Neem hier contact met ons op.

Growth Marketing pakketten

We maken op maat een Growth Marketing Strategie voor jou. Dit is meestal een jaarplan waar precies in uitgestippeld is hoe we je bedrijf gaan laten groeien. We hebben 3 gangbare pakketten om je een idee te geven maar we maken altijd een advies op maat. Heb je meer dan 7 uur per maand? Dan krijg je elke maand korting op je pakket.

Word de Chipleader in jouw branche

Klaar om je bedrijf te laten groeien?

Maak gratis creatieve afspraak maken of stel je vragen. We helpen je graag verder.
Neem contact met ons op