Over ons

We maken websites, webshops, designs, sterke Growth Marketing Strategieën en meer. We worden vrolijk van mooie dingen maken die jou wat opleveren. Chipleader laat je bedrijf groeien. Van de bakker op de hoek tot internationale webshops, we zijn er voor iedereen. En dat blijft ook zo.

Samen realiseren we jouw droom online.

Do the right thing

Dit is ons levensmotto en onze bedrijfsslogan. Dit heeft meerdere betekenissen.

Samen de juiste marketing keuzes maken

Het juiste doen met je verdiensten en mensen helpen

Unieke film uit geboortejaar van de oprichter

Onze kernwaarden & USP’s

Kernwaarden en USP’s maken ons bedrijf en één doel: trots op onze samenwerking.

Meer dan 15 jaar ervaring

De beste specialisten

Afspraak is afspraak

Werkplezier

Go big or go home

Altijd willen helpen

Altijd blijven innoveren

Positieve impact

Chipleader Marketing Portfolio

Chipleader 3 stappenplan

Door meer dan 15 jaar ervaring hebben we een geslaagd 3 stappenplan ontwikkeld waarmee we een succesvol Growth Marketing Strategie voor je op gaan zetten. De creatieve afspraak, strategie ontwikkeling en presentatie zijn helemaal gratis en vrijblijvend.

Creatieve afspraak

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We beantwoorden graag al je vragen en we komen graag langs voor een vrijblijvend creatief gesprek.

Tijdens een creatief gesprek gaan we met elkaar om tafel om jouw mogelijkheden, wensen en doelen te bespreken. Dit zijn altijd leuke gesprekken waar creativiteit en ideeën volop omhoog komen.

Neem hier contact met ons op.

Strategie ontwikkelen

Na ons creatief gesprek ontwerpen wij binnen 1 week een op maat gemaakt Growth Marketing Strategie voor jou. Dit is een jaarplan met alle noodzakelijke activiteiten om jouw bedrijf te laten groeien.

Strategie presentatie

We maken een tweede afspraak waarbij wij jouw Growth Marketing Strategie presenteren.

Na de presentatie kan je kijken of wij wat voor jou kunnen betekenen. Uit ervaring blijkt dat deze speciale Growth Marketing Strategieën bedrijven veel oplevert. En als je het echt niks vindt, even goede vrienden. In het slechtste geval ben je een leuke ervaring en een goed advies rijker.

Goed idee? Neem hier contact met ons op.

Word de Chipleader van jouw branche

Maak een gratis creatieve afspraak

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Tot snel:)!

Word de Chipleader van jouw branche is een mooie metafoor voor dat jij de leider en trendzetter van jouw branche wordt. De term Chipleader komt vanuit poker en is degene die de meeste chips heeft aan tafel of in een toernooi.