Chipleader Hosting & Service

Met Chipleader Hosting & Service draait jouw website of webshop op supersnelle en stabiele SSD Servers met gegarandeerd +99% uptime. Altijd online, snel en bereikbaar voor iedereen. 365 dagen per jaar beheren wij jouw website of webshop, zodat je daar zelf geen zorgen om hebt. 

Supersnel & altijd online

SSD Servers met gegarandeerd +99% uptime. Lager dan 99% = geld terug.

100% Backups

Jouw website of webshop wordt in een veilige backup opgeslagen zodat je nooit iets kwijt bent.

Veiligheid voorop

Met slimme spamfilters en Security Software houden we hackers buiten de deur.

De beste service

Bij Chipleader Hosting & Service krijg je de beste ervaring en support.

Wat is het voordeel van Chipleader Hosting & Service?

Elke website maakt maandelijkse kosten voor de server waar de website op draait, licenties, software, onderhoud en meer. 365 dagen per jaar beheren wij jouw website, zodat je daar zelf geen zorgen om hebt.

Er zit een groot verschil tussen Chipleader Hosting & Service en normale of budgethosting, dit zijn vaak prijsvechters en zie je ook terug in de kwaliteit. Zoals slome, onstabiele en niet fijn te gebruiken websites. Daarbij krijg je daar ook geen service en support. Dat soort hosting wil je niet als je jouw website en jouw klanten belangrijk vindt.

Door meer dan 10 jaar ervaring weten wij wat een goede website nodig heeft en hebben we de juiste Hosting & Service pakketten kunnen maken. Je krijgt bij ons professionele hosting, service en support.

Wat krijg je meer bij ons?

Wij zorgen dat jouw website altijd fijn werkt, stabiel, snel en online is.
 Je website draait op supersnelle SSD servers met +99% uptime.
Doorontwikkeling van de server en alle software waar je website op draait.
Wij loggen elke maand in op jouw website en houden jouw website up to date.
 We onderhouden jouw website en voeren handmatig gecontroleerde updates uit.
Jouw website draait op speciale en supersnelle SSD Hosting die hiervoor special geschikt is.
Wij geven je een uptime garantie van +99% garantie. Anders krijg je je geld terug.
Jouw website is gebouwd in geteste en betaalde premium templates en software. Die licentiekosten verdelen wij eerlijk over al onze klanten.
 Je krijgt een premium SSL certificaat die wij elk jaar handmatig updaten, instellen en verlengen.
Gaat er iets stuk aan jouw website? Wij lossen het op. 
 Heb je vragen of hulp nodig? We staan voor je klaar en je krijgt altijd professionele support & service.

Alle bovenstaande punten krijg je niet bij normale of budgethosting, maar wel bij ons. Dit zorgt ervoor dat je bezoekers een fijne klantervaring hebben je bent beter vindbaar in de zoekmachines.

Geen contract of opzegtermijn.

Ook kiezen we er bewust voor om geen langdurig contract of een opzegtermijn te hanteren. We gaan natuurlijk voor een langdurige en leuke samenwerking maar we geloven niet in zoiets vastleggen in moeilijke contracten met allerlei voorwaarden. We gaan uit van wederzijds vertrouwen en de gunfactor. Dit doen we al +10 jaar zo en werkt voor beide partijen goed. Wij betalen onze kosten zoals onze server, de SSL certificaten, domeinnamen, licenties en meer allemaal een jaar vooruit. Dit schieten we dus voor. Jij betaalt bij ons per maand en je krijgt een duidelijke en eerlijke all-in prijs.

Chipleader Hosting & Service opties

Word de Chipleader van jouw branche

Maak een gratis creatieve afspraak

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We hebben een rekensommetje toegevoegd om spam te voorkomen.

Tot dan :)!

14 + 14 =

Word de Chipleader van jouw branche is een mooie metafoor voor dat jij de leider en trendzetter van jouw branche wordt. De term Chipleader komt vanuit poker en is degene die de meeste chips heeft aan tafel of in een toernooi.