Chipleader Hosting & Service

Met Chipleader Hosting & Service draait jouw website of webshop op supersnelle en stabiele SSD Servers met gegarandeerd +99% uptime. Altijd online, snel en bereikbaar voor iedereen. 365 dagen per jaar beheren wij jouw website of webshop, zodat je daar zelf geen zorgen om hebt. 

Wat is het voordeel van Chipleader Hosting & Service?

Elke website maakt maandelijkse kosten zoals de server, licenties, software, onderhoud, personeelskosten en meer. Er zitten grote verschillen tussen Chipleader Hosting & Service en normale of budgethosting, dit zijn vaak prijsvechters en zie je ook terug in de kwaliteit en ervaring. 

 Verschillen samengevat:

  • Bij budgethosting draait je website op een gedeelde server. Dit betekent dat je jouw plek op de server deelt met andere websites. Mocht een andere website ineens meer gaan verbruiken dan wordt vaak de snelheid en gebruiksvriendelijkheid van jouw website beperkt. Bij Chipleader draait jouw website op een supersnelle SSD VPS server waarbij elke klant van ons zijn eigen plek heeft en nooit last heeft van een gedeelde snelheid of bereikbaarheid. 
  • Budgetservers zijn vaak niet speciaal ingesteld voor jouw website. Wij hebben onze VPS server precies goed ingesteld voor alle systemen waar jouw website op draait.
  • Bij budgethosting krijg je vaak ook geen of beperkte service en support. Om de kosten te drukken draait je website ergens en niemand onderhoudt het of kijkt er actief naar. Bij Chipleader werken wij met ervaren developers die actief jouw website en de VPS server beheren met de nieuwste software, updates en meer. Daarbij kan je ons gewoon bellen, appen en mailen en we helpen altijd.

Door meer dan 10 jaar ervaring weten wij wat een goede website nodig heeft en wat het beste werkt voor onze klanten.

Geen contract en geen opzegtermijn.

Ook kiezen we er bewust voor om geen langdurig contract of een opzegtermijn te hanteren. We gaan natuurlijk voor een langdurige en leuke samenwerking maar we geloven niet in zoiets vastleggen in moeilijke contracten met allerlei voorwaarden. We gaan uit van wederzijds vertrouwen en de gunfactor. Dit doen we al +10 jaar zo en werkt voor beide partijen goed. Wij betalen onze kosten zoals onze server, de SSL certificaten, domeinnamen, licenties en meer allemaal een jaar vooruit. Dit schieten we dus voor. Jij betaalt bij ons per maand en je krijgt een duidelijke en eerlijke all-in prijs.

Chipleader Hosting & Service Voordelen op een rij:

Alles goed geregeld

365 dagen per jaar beheren wij jouw website, zodat je daar zelf geen zorgen om hebt.

Supersnel & altijd online

Je website draait op een supersnelle SSD server met +99% uptime.

Uptime garantie

Wij geven je een uptime garantie van +99% garantie. Anders krijg je je geld terug.

Veiligheid voorop

Met slimme spamfilters en Security Software houden we hackers buiten de deur.

SSL Certificaat

Je website heeft altijd een veilige verbinding die alle gegevens versleutelt.

100% back-ups

Je hebt altijd een veilige back-up zodat je nooit iets kwijt bent.

VPS

Je website draait op onze speciale VPS en wordt actief onderhouden.

Altijd up to date

Actieve doorontwikkeling van je server en alle software waar je website op draait.

Actief onderhoud

We onderhouden jouw website en voeren handmatig gecontroleerde updates uit.

Geteste software

Jouw website wordt gehost met geteste en premium software.

Oeps?

Gaat er iets stuk aan jouw website? Wij helpen je om het op te lossen.
v

De beste support

Heb je vragen of hulp nodig? We staan voor je klaar!

Chipleader Hosting & Service website opties

Chipleader Hosting & Service webshop opties

Webshops gebruiken meer resources, plugins, licenties en hebben meer onderhoud van onze developers nodig. Daarom verschillen de webshop opties van de website opties.

Word de Chipleader van jouw branche

Maak een gratis creatieve afspraak

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Tot snel:)!

Word de Chipleader van jouw branche is een mooie metafoor voor dat jij de leider en trendzetter van jouw branche wordt. De term Chipleader komt vanuit poker en is degene die de meeste chips heeft aan tafel of in een toernooi.