Chipleader trainingen

Kennis delen worden we blij van. Door 10 jaar ervaring hebben we 15 specialistische trainingen ontwikkeld. Je krijgt bij elke training uitgebreide persoonlijke begeleiding van één van onze specialisten. Neem hieronder een kijkje tussen onze trainingen. Wil je een training bestellen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Growth Marketing Starter training

De complete training met alle 12 expertises. Je leert stapsgewijs elke expertise kennen en je kan na deze training in de basis met elke expertise uit de voeten. Hierna zijn er opvolgtrainingen beschikbaar.

€800 all-in

Hoe maak ik een succesvolle website?

Een echt succesvolle website maken vraagt een goede voorbereiding, een structureel plan en de juiste uitvoering. Wij leren je hoe je een succesvolle website maakt.

€400 all-in

Hoe maak ik een succesvolle webshop?

Een echt succesvolle webshop maken vraagt een goede voorbereiding, een structureel plan en de juiste uitvoering. Wij leren je hoe je een succesvolle webshop maakt.

€500 all-in

SEO training

Beter gevonden worden en hoger in Google. We leren je hoe je een website optimaliseert en SEO proof maakt. Zo is je website goed vindbaar en fijn te lezen voor je bezoekers.

€300 all-in

Bloggen training

Bloggen is een krachtige manier om bezoekers naar je website te trekken. Wij leren je ijzersterke blogs schrijven over jouw branche. Zo zien je klanten jouw bedrijf als adviseur en autoriteit.

€300 all-in

Teksten schrijven training

Professionele teksten slim leren (her)schrijven. Wij leren jou hoe je teksten (her)schrijft. Zo zijn je pagina’s altijd perfect geoptimaliseerd voor je lezer en alle zoekmachines.

€250 all-in

Linkbuilding training

Meer goede links naar je website. Linkbuilding is één van krachtigste manieren om de populariteit van jouw website te verhogen = betere posities in Google.

€250 all-in

SEA training

Adverteren in Google. Wil je direct in de hoogste Google resultaten staan? Wij leren je hoe je maken slimme advertenties maakt. Zo krijg je direct meer bezoekers en bestellingen.

€250 all-in

Social Media Marketing training

Bereik je doelgroep. SMM is een uitstekende manier om relatief goedkoop een groot publiek te bereiken. Wij zetten samen met jou een complete en succesvolle strategie op.

€500 all-in

CRO: Conversie optimalisatie training

Meer conversie op je website. Je krijgt van ons inzicht in het gedrag en de wensen van je bezoekers en we zorgen dat er geen conversiedrempels zijn.  Zo verkoop je meer.

€250 all-in

Email Marketing training

Email Marketing is nog steeds de succesvolste manier om je klanten te bereiken en conversie te maken. Wij zetten samen met jou een goed Email Marketing plan op.

€250 all-in

Affiliate Marketing training

Snel relevante bezoekers naar je website trekken? Wij zetten een effectieve Affiliate Marketing Strategie voor je op.

€250 all-in

Blije klant/UX Design training

Blije klanten. Wij ontwerpen een complete Customer Journey van jouw klant en zorgen dat je klant altijd blij is met je bedrijf.

€250 all-in

Fotografie & video training

Goede foto’s maken het verschil. Onze fotograaf komt langs op je locatie en zorgt ervoor dat je bedrijf professionaliteit uitstraalt en beter naar voren komt.

€500 all-in

Interne strategie training

Als je een goed marketing plan gaat uitvoeren kan het soms ook lonen om te kijken hoe je interne bedrijfsstrategie verloopt. Zo verhoog je de aankoopkans en omzet.

€500 all-in