Chipleader cursussen

Kennis delen worden we blij van. Door 10 jaar ervaring hebben we 15 specialistische cursussen ontwikkeld. Je krijgt bij elke cursus persoonlijke begeleiding van één van onze specialisten. En je hebt een hotline die je kan bellen als je ergens niet uitkomt. Dit is in de online cursusmarkt uniek, vooral voor deze prijzen. Wil je een cursus bestellen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Growth Marketing cursus

De complete cursus met alle 10 expertises. Als je deze cursus hebt afgerond dan kan je starten als expert op het gebied van Growth Marketing. Deze skillset kan je intern toepassen, gebruiken voor eigen Growth of Online Marketing bedrijf en voor je klanten.

Nu tijdelijk 50% korting! Normaal €3000, nu €1500 all-in

Hoe maak ik een succesvolle website?

Een echt succesvolle website maken vraagt een goede voorbereiding, een structureel plan en de juiste uitvoering. Wij leren je hoe je een succesvolle website maakt.

€500 all-in

Hoe maak ik een succesvolle webshop?

Een echt succesvolle webshop maken is best een grote uitdaging. Wij leren je stap voor stap hoe je een succesvolle webshop maakt die ook echt wat oplevert.

€700 all-in

SEO cursus

Beter gevonden worden en hoger in Google. We leren je hoe je een website optimaliseert en SEO-proof maakt. Zo is je website goed vindbaar en fijn te lezen voor je bezoekers.

€500 all-in

Bloggen & copywriting cursus

Bloggen & copywriting is een krachtige manier om bezoekers naar je website te trekken. Wij leren je ijzersterke blogs schrijven. Zo zien je klanten jouw bedrijf als adviseur en autoriteit.

€300 all-in

Linkbuilding cursus

Meer goede links naar je website. Linkbuilding is één van krachtigste manieren om de populariteit van jouw website te verhogen = betere posities in Google.

€150 all-in

CRO cursus

Meer conversies op je website. Je leert inzicht te krijgen in het gedrag en de wensen van je bezoekers zodat er geen conversiedrempels zijn. Zo verkoop je meer.

€150 all-in

Blije klant/UX Design cursus

Blije klanten cursus. Wij leren je een complete Customer Journey te ontwerpen waardoor je klanten blijer zijn met je bedrijf. Met deze cursus leer je ook je klanten beter kennen.

€150 all-in

Social Media Marketing cursus

Bereik je doelgroep. SMM is een uitstekende manier om relatief goedkoop een groot publiek te bereiken. Wij leren je om een complete en succesvolle strategie op te zetten.

€500 all-in

SEA cursus

Adverteren in Google. Wil je direct in de hoogste Google resultaten staan? Wij leren je hoe je slimme advertenties maakt. Zo krijg je direct meer bezoekers en bestellingen.

€500 all-in

E-mail Marketing cursus

E-mail Marketing is nog steeds de succesvolste manier om je klanten te bereiken en conversies te maken. Wij leren jou de beste E-mail Marketing campagnes te maken.

€300 all-in

Affiliate Marketing cursus

Snel relevante bezoekers naar je website trekken? Wij leren je om effectieve Affiliate Marketing Strategieën op te zetten.

€150 all-in

Guerilla Marketing cursus

Originele, gedurfde en pionierende marketing. Een idee kan niet gek genoeg zijn. Eén doel: wij leren je succesvol opvallen.

€150 all-in

Groen & duurzaam cursus

Je bedrijf groen en duurzaam maken. Goed voor het milieu, goed voor je bedrijf en goed voor de toekomst. Onze toekomst is groen, dus waarom niet vandaag beginnen?

€300 all-in

Innovatie & interne strategie cursus

Als je een goed marketingplan gaat uitvoeren kan het zeker ook lonen om te kijken hoe je interne bedrijfsstrategie verloopt. Zo verhoog je de aankoopkans en omzet.

€300 all-in